Daily Protein™

Daily Protein™

Daily Protein™
Daily Protein™
Daily Protein™
Daily Protein™
Daily Protein™
Daily Protein™

Daily Protein™

glutenfritt gmo-fritt vegetarianer ...
As low as 126,00 kr Regular Price 169,00 kr
SKU
WMN-DPRO
In stock
SKU
WMN-DPRO
As low as 126,00 kr Regular Price 169,00 kr
UPP TILL 50% AVingen kod behövs
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
Shake med hög proteinhalt
20 g protein och 99 kalorier per portion
Tillsatt LactoSpore® och DigeZyme®

Beskrivning

Vad är DAILY PROTEIN™?

DAILY PROTEIN™ är en högkvalitativ proteinshake från WMN™ för dagligt bruk, formulerad av experter för aktiva kvinnor som vill stödja sin träning och aktiva livsstil. Vi har använt premium vassleprotein för en läcker shake med hög proteinhalt.

Varje portion DAILY PROTEIN™ innehåller 99 kalorier och 19,6 g protein, men bara 1,8 g fett och 1,9 g kolhydrater.

DAILY PROTEIN™ innehåller dessutom DigeZyme®, en varumärkeskyddad blandning av matsmältningsenzymer,  och LactoSpore® probiotika, tillsammans med tillsatt krom som bidrar till normala blodsockernivåer.

Om du arbetar hårt för att forma din kropp vet du redan att protein är ett viktigt makronäringsämne. DAILY PROTEIN™ är ett bekvämt sätt att öka ditt proteinintag. Drick den före eller efter träning, som ett snabbt mellanmål eller till frukost. Du kan också tillsätta DAILY PROTEIN™ i frukostgröten eller i smoothies.

Hur fungerar DAILY PROTEIN™?

Bygg upp - Reparera - Ge näring

  • Rent vassleprotein av hög kvalitet
  • Endast 99 kalorier per portion
  • 19,6 g protein per portion
  • Endast 1,9 g kolhydrater per portion
  • Endast 1,8 g fett per portion
  • Hög halt av aminosyror
  • Tillsatt DigeZyme® för att stödja matsmältningen
  • Källa till rent protein med minimal halt av kolhydrater och fett
  • 500 g = 20 portioner

Varför ska du använda DAILY PROTEIN™?

Protein är det viktigaste makronäringsämnet för att bygga muskelmassa, återhämta dig från träning och reglera din aptit. Men det kan vara svårt att öka sitt proteinintag från hela måltider och mellanmål, utan att dessutom få i sig mer kolhydrater och fett än nödvändigt.

DAILY PROTEIN™ är det perfekta sättet att öka ditt intag av komplett kvalitetsprotein. DAILY PROTEIN™ innehåller rent vassleprotein av hög kvalitet och har ett naturligt lågt innehåll av socker, fett och kolhydrater men högt innehåll av essentiella aminosyror. Välj mellan det utsökta smakerna Chocolate Brownie eller Strawberry Cupcake.

Vad innehåller DAILY PROTEIN™?

Vassleprotein

Vårt vassle av hög kvalitet har en hög proteinhalt. Vassleprotein är ett komplett protein som innehåller alla essentiella aminosyror din kropp behöver för att bygga upp och reparera muskelvävnad.

DigeZyme®

Daily Protein innehåller DigeZyme®, ett varumärkesskyddat enzymkomplex innehållandes amylas, proteas, cellulas, laktas och lipas. Denna premiumblanding av matsmältningsenzymer är ett populärt tillskott till protein.

LactoSpore®

LactoSpore® probiotika innehåller bakteriekulturen Bacillus Coagulans.

Krom

Krom är en viktig mineral som hjälper till att reglera blodsockernivån och bidrar till en normal ämnesomsättning. Vi använder premiumformen av krompikolinat, den mest biotillgängliga versionen av krom som finns på marknaden.

Vem är DAILY PROTEIN™ lämplig för?

DAILY PROTEIN™ är helt enkelt en vassleproteinshake av hög kvalitet som hjälper dig att få ut mer av dina hälsosamma matvanor. DAILY PROTEIN™ är en komplett proteinkälla med hög halt essentiella aminosyror. Formulan innehåller dessutom matsmältningsenzymer och probiotika, samt krom som hjälper dig att hålla blodsockernivåerna stabila. Perfekt som en daglig proteinshake som hjälper dig att få in mer protein i din aktiva livsstil.

LÄMPAR SIG FÖR

Aktiva kvinnor som vill ha en premiumshake med vassleprotein för att öka sitt dagliga proteinintag.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

INGREDIENSER

Vassleproteinkoncentrat (mjölk), kakaopulver (endast smaken Chocolate Brownie), naturligt aromämne, förtjockningsmedel (xantangummi), emulgeringsmedel (sojalecitin), DigeZyme® enzymkomplex (amylas, proteas, cellulas, laktas, lipas), syra (citronsyra), naturligt färgämne (rödbetsröd - endast smaken Strawberries Cupcake), sötningsmedel (sukralos), LactoSpore® probiotika (Bacillus Coagulans), krompikolinat. 

NÄRINGSINFORMATION

NÄRING Per portion på 25 g Per 100 g
Energi kJ/kcal 420/99 1680/395
Fett
varav mättade
1.8g
0.6g
7.2g
2.4g
Kolhydrater
varav sockerarter
1.9g
1.2g
7.6g
4.9g
Fiber 0.14g 0.56g
Protein 19.6g 78.5g
Salt 0.09g 0.37g
DigeZyme® 75mg 300mg
LactoSpore® 60,000,000 spores 240,000,000 spores
Krom 6ug (15% EC RDA*) 24ug (60% EC RDA*)

*EC RDA = % EC Rekommenderat dagligt intag

För allergener se ingredienser med fetstil.

Användning

Blanda en skopa (25 g) DAILY PROTEIN™ med 200 ml vatten och drick på morgonen, före träning eller efter träning. DAILY PROTEIN™ kan också tillsättas i havregrynsgröten eller i smoothies. Ta 1-2 portioner dagligen.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...