D Aspartic Acid

D-asparaginsyra

D-asparaginsyra
D Aspartic Acid

D-asparaginsyra

glutenfritt gmo-fritt laktosfritt inget tillsatt mejeri sojafritt vegan vegetarianer ...
As low as 109,00 kr
SKU
BPB-DAA-0000
In stock
SKU
BPB-DAA-0000
As low as 109,00 kr
30% rabatt produkt, spendera 300+kr ANVÄND KOD: TIER1S
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
100% asparaginsyra i kraftfullt doserad pulverform
För ökad styrka, kraft, humör & libido
Stabilisera blodtryck och stärk immunförsvaret

Beskrivning

BULK POWDERS™ D-asparaginsyra är en av våra bäst säljande produkter – och det finns goda skäl till det.

Forskning visar att tillskott med D-aspariginsyra kan öka nivåerna av manligt könshormon hos män i åldern 27-67 år med över 45 % på bara 13 dagar. Ökning av hormonnivåerna är ofta viktigt för kroppsbyggare och idrottare. Det ger bättre styrka och kraft, ökad muskelmassa i förhållande till fett, ökad energi och uthållighet, snabbare återhämtning efter träning, lägre kortisolnivåer plus bättre humör och ökad libido.

D-aspariginsyra är också känt för att ha andra hälsofrämjande egenskaper så som att kunna hjälpa till med ett lägre blodtryck och bättre immunförsvar. Här hittar du 100% rent asparaginsyra med marknadsledande styrka för dig som vill få ut mer av din träning.

BULK POWDERS ™ KVALITÉTSGARANTI
Denna produkt har som alla våra PURE SERIES ™ -produkter tagits fram av våra godkända leverantörer. Alla leverantörer är noga testade så att de uppfyller våra höga krav och vi utför  rutinmässiga tester och interna kvalitetskontroller regelbundet. Vi arbetar endast med ett fåtal kvalitetssäkrade leverantörer. De flesta av våra leverantörer har vi arbetat med sen lanseringen av BULK POWDERS ™ 2005.

Alla produkter från PURE SERIES ™ har förpackas i vår egen, toppmodern produktionsanläggning av ingredienser av högsta kvalitét. Detta för att säkerställa att vi endast levererar produkter av högsta kvalitét och samtidigt kan vi hålla våra priser marknadsledande i Sverige.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

Ingredienser i D-asparaginsyra 

100 % D-asparginsyra

Lämpligt för

Vegetarianer och veganer.

Allergener

Inga.

Användning

Användning

Blanda 1 lätt rågad skopa (cirka 3 g) med 50 ml vatten och drick antingen på morgonen eller på kvällen.

Vi föreslår att D-asparaginsyrapulver används under 4-8 veckor i taget. Sedan uppehåll i 4-8 veckor, innan en ny period påbörjas. Detta förhindrar att kroppen anpassar sig till den högre halten med D-aspariginsyran, vilket kan ge mindre optimala resultat.

Synergi

D-asparaginsyra är effektiv på egen hand som en naturlig hormonbooster, men det fungerar även bra tillsammans med andra kosttillskott som Bulbine Natalensis och OptiZinc® tabletter.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...