Complete Keto Shake

Complete Keto Shake

Complete Keto Shake
Complete Keto Shake

Complete Keto Shake

glutenfritt gmo-fritt vegetarianer ...
As low as 399,00 kr
SKU
BBLE-CKET
In stock
SKU
BBLE-CKET
As low as 399,00 kr
45% rabatt produkt, spendera 300+kr ANVÄND KOD: STOCKUPS
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
Keto-inriktade näringsshake
Hög protein- och fetthalt, låg sockerhalt
Tillsatt extrakt av grönt te, elektrolyter och MCT-olja

Beskrivning

VAD ÄR COMPLETE KETO SHAKE™?

Complete Keto Shake™ är en ny keto-inriktad formel exklusivt för BULK POWDERS®. Den är kombinerad med vår alltid populära Pure Whey Protein™ med MCT-olja, triglycerider, elektrolyter, acetyl L-karnitin, extrakt från grönt te och gummi arabicum. Den ger 21,9 g protein, 9 g MCT-olja, över 5 g fiber och mindre än 1 g socker per portion.

Den ketogeniska kosten har under de senaste sett ett uppsving i popularitet, med livsstil med hög fetthalt och låg kolhydratshalt, och har adopterats av många. Detta har resulterat i ett skift bort från traditionella kostmönster och baslivsmedel. Ett av problemen med en ketogenisk kost kan vara att ta in tillräckligt med fett för att kompensera för bristen av energi från kolhydrater. Detta är skälet till att vi har formulerat Complete Keto Shake™.

Formeln för Complete Keto Shake™ är något helt nytt för oss. Traditionellt har vi fokuserat på proteinpulver eller blandningar av kvalitetskolhydrater och protein för gains och återhämtning. Complete Keto Shake™ är en blandning av kvalitetsprotein, MCT-olja från kokosnöt och ett urval av andra ingredienser som vi tror kan främja de typiska målen med en ketokost.

FÖRDELAR MED COMPLETE KETO SHAKE™

 • Hög protein- och fetthalt
 • 21,9 g protein per portion
 • 10,6 g fett per portion, av vilka 9 g är från MCT-olja
 • Mindre än 1 g socker per portion
 • Tillsatta elektrolyter
 • Tillsatt extrakt från grönt te och ALCAR
 • Bidrar till normal lipidmetabolism
 • *Bidrar till normala blodsockernivåer
 • Hög fiberhalt
 • 3 g leucin per portion
 • Bidrar till tillväxt av muskelmassa

VAD INNEHÅLLER COMPLETE KETO SHAKE™ OCH VARFÖR?

Vår Pure Whey Protein™ kräver ingen introduktion, alla vet att det är det mest välsmakande högproteinpulvret som finns. Vi kommer istället att fokusera på de andra ingredienserna i denna shake.

MCT-olja har inkluderats som en fettkälla av hög kvalitet.  Traditionellt har det varit svårt att hitta kommersiellt tillgänglig MCT-pulver som inte är laddade med ingredienser som du vill undvika under en ketogenisk kost (glukossirap till exempel!) Vi är säkra på att vi har hittat den rätta balansen med MCT-pulvret som används i denna shake. MCT-oljan är helt utvunnen från kokosnöt, utan någon palmolja i sikte. Ingredienser med glukos eller högt GI använd sinte heller, MCT-oljan i detta pulver är kombinerat med gummi arabicum, en naturlig fiberkälla.

Kolin, krom och elektrolyter har också använts för att stödja den ketogeniska kosten. Kolin bidrar till normal lipidmetabolism, medan krom hjälper till att reglera blodsockernivåer*. En blandning av elektrolyter har också tillsatts, eftersom dessa ofta kan saknas vid en ketogenisk kost.

Extrakt från grönt te och acetyl-L-karnitin har tillsats eftersom de är två populära kosttillskott som ofta används när man startar en ketokost.

Gummi arabicum är en form av lösningsbar fiber med en naturlig sötma. Eftersom frukt, grönsaker och spannmål oftast inte äts under en ketogenisk kost, kan fiber ibland saknas. Complete Keto Shake™ har hög fiberhalt, med 5 g per portion.

VEM PASSAR COMPLETE KETO SHAKE™ FÖR?

Complete Keto Shake™ passar för de som söker en lämplig shake som stöder en ketogenisk kost. Vi rekommenderar att du konsumerar 1–3 portioner per dag.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

Ingredienser:

Vassleproteinkoncentrat (mjölk, soja), MCT-pulver (medellånga fettsyror, gummi arabicum), Fibregum B (gummi arabicum), smakämne, acetyl-L-karnitin, elektrolytpulver (natriumklorid, kaliumsulfat, vattenfri kalciumfosfin, magnesiumoxid), L-leucin, emulgeringsmedel (solroslecitin), extrakt från grönt te, xantangummi, kolinbitartrat (siliciumdioxid), sötningsmedel (E955), krompikolinat.

INFORMATION OM ALLERGIFRAMKALLANDE ÄMNEN

För allergiframkallande ämnen vänligen se ingredienser i fet stil.

Näringsinformation

Per 100 g:

Energi kJ/kcal: 1865/446

Fett: 21,2 g

Av vilket är mättat: 18,0 g

Kolhydrater: 14,7 g

Av vilket sockerämnen: 1,9 g

Fiber: 10,8 g

Protein: 43,8 g

Salt: 1,23 g

Kolinbitartrat: 203 mg

Krom: 24ug (60 % RI*)

Per 50 g portion:

Energi kJ/kcal: 933/223

Fett: 10,6g

Av vilket är mättat: 9,0g

Kolhydrater: 7,4g

Av vilket sockerämnen: 1,0g

Fiber: 5,4g

Protein: 21,9g

Salt: 0,61g

Kolinbitartrat: 102mg

Krom: 12ug (30 % RI*)

*Referensintag för genomsnittlig vuxen (8400kJ/2000kcal).

PASSAR FÖR

Vegetarian, glutenfri, GMO-fri.

Användning

Användning:

Blanda 2 skopor (ungefär 50 g), med 300 ml vatten och skaka väl i en BULK POWDERS®-shakerflaska. Vi rekommenderar konsumtion av 1–3 portioner per dag.

RELATERADE PRODUKTER

BULK POWDERS® Complete Keto Shake™ kombinerar huvudsakligen väl med en ketogenisk kost. Ekologisk kokosnötsolja, torkad kokos, jordnötssmör och CLA Softgels kombinera också väl med denna produkt.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...