CLA Powder

CLA-pulver

CLA-pulver
CLA Powder

CLA-pulver

glutenfritt gmo-fritt laktosfritt sojafritt vegetarianer ...
As low as 125,00 kr
SKU
BPB-CLAP-0000
In stock
SKU
BPB-CLAP-0000
As low as 125,00 kr
30% rabatt produkt, spendera 300+kr ANVÄND KOD: TIER1S
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
Ökar muskelmassan i förhållande till fettmassan
Kraftfullt fettförbränningstillskott
80 % aktiva isomerer

Beskrivning

CLA-pulver, även kallat konjugerad linolsyra, är en potent form av omega 6 linolensyra. BULK POWDERS™ CLA-pulver är av garanterat högsta kvalitet. Det innehåller hela 80 % aktiva isomerer (c9, t11 och t10, c12), vilka är de aktiva ämnena i CLA. Det är ett mycket större innehåll av isomerer än i andra produkter.

CLA är vanligt i kosttillskott för viktminskning och dietdrinkar, eftersom det kan förbättra kroppssammansättningen. Forskning har visat att det både hjälper till att minska brun fettvävnad, och samtidigt hjälper det till att bygga fettfri muskelvävnad. För många av oss gör det CLA-pulvret till det perfekta kosttillskottet – det hjälper till att bränna fett och bygga muskler på samma gång. Det förklarar substansens popularitet!

Att CLA har förmågan att öka styrka och har positiva effekter på hjärtat och immunförsvaret är mindre kända egenskaper.

BULK POWDERS™ CLA-pulver är inte bara det mest potenta, utan hos oss får du också mycket för pengarna. Det finns helt enkelt inte någon annan som kan erbjuda denna kvalitet till samma låga pris.

Observera att pulvret i sig inte har så god smak. Om du är känslig för smak föreslår vi att du kompletterar med våra CLA Softgel, som har samma positiva effekter som CLA-pulver, men är en variant i softgelform utan smak.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

Ingredienser

CLA-pulver (Safflorolja, torkad majssirap, natriumkaseinat (mjölk), kiseldioxid, dikaliumfosfat).

Lämpligt för

Vegetarianer. 

Allergener

Mjölk.

Användning

Användning

Blanda 1 rågad skopa (cirka 3 g) med 50 ml vatten. Intas 1-3 gånger dagligen.

Synergi

CLA kombineras ofta med andra fettförbränningstillskott exempelvis de som finns i Komplett Thermogenic. Det kan också kombineras med andra pulver som Glucomannan

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...