Branched Chain Amino Acids (BCAA)

BCAA-pulver

BCAA-pulver
Branched Chain Amino Acids (BCAA)

BCAA-pulver

glutenfritt gmo-fritt laktosfritt inget tillsatt mejeri sojafritt vegetarianer ...
As low as 49,00 kr Regular Price 99,00 kr
SKU
BPB-BCAA-0000
In stock
SKU
BPB-BCAA-0000
As low as 49,00 kr Regular Price 99,00 kr
UPP TILL 70% AVingen kod behövs
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
100 % BCAA av högsta kvalitet i ren pulverform
För ökad muskelmassa & snabbare återhämtningstid
Populärt tillskott bland elitidrottare samt kroppsbyggare

Beskrivning

BULK POWDERS™ BCAA med grenade aminosyror är en effektiv blandning av de tre aminosyrorna: leucin, isoleucin och valin. Kombinerat i ett effektivt tillskott med en 2:1:1 ratio så ger detta pulver mängder av hälsofördelar. Tillskottet används ofta av kroppsbyggare och idrottare som vill öka sin muskelmassa och minska kroppens återhämtningstid efter träning.

Tillsammans står dessa 3 aminosyror för mer än 33 % av proteinet i musklerna. Brist på BCAA kan leda till minskad muskeltillväxt och även leda till nedbrytning av muskelcellerna och därför är det ofta mycket fördelaktigt att ta ett tillskott med BCAA i kombination med träning. 

Var och en av dessa aminosyror som återfinns i produkten finns i en 100% ren form, utan tillsatser eller fyllnadsmedel. En viktig aspekt för dessa aminosyrorna är att de är essentiella och inte produceras naturligt i kroppen och måste därför tillföras i kosten. Ibland kan det vara näst intill omöjligt att få i sig den mängd näring vi behöver i kosten som både kan vara dyrt och tidskrävande. På grund av detta är det ofta mycket effektivt att ta ett tillskott med BCAA i kombination med träning.

BULK POWDERS ™ KVALITÉTSGARANTI
Denna produkt har som alla våra PURE SERIES ™ -produkter tagits fram av våra godkända leverantörer. Alla leverantörer är noga testade så att de uppfyller våra höga krav och vi utför  rutinmässiga tester och interna kvalitetskontroller regelbundet. Vi arbetar endast med ett fåtal kvalitetssäkrade leverantörer. De flesta av våra leverantörer har vi arbetat med sen lanseringen av BULK POWDERS™ 2005.

Alla produkter från PURE SERIES ™ har förpackas i vår egen, toppmodern produktionsanläggning av ingredienser av högsta kvalitét. Detta för att säkerställa att vi endast levererar produkter av högsta kvalitét och samtidigt kan vi hålla våra priser marknadsledande i Sverige.

För de som vill öka sin muskelmassa så är BULK POWDERS™ BCAA-pulver en effektiv hjälp på vägen.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

Ingredienser

Leucin (50 %), Isoleucin (25 %) och Valin (25 %).

Lämpligt för

Vegetarianer

Allergener

Inga.

Användning

Användning

Blanda 1 skopa (cirka 5 g BCAA) med 100 ml vatten. Konsumera före/under träning eller dricka regelbundet under hela dagen. 

BCAA kan maxdoseras med upp till 30 g per dag för att ytterligare öka muskeluppbyggnaden i kombination med högintensiv träning.

Synergi

Under träning är det vanligt att ta grenade aminosyror i kombination med en snabbt upptagen kolhydrat som Druvsocker eller Maltodextrin. Syftet är att förebygga utmattning och därmed förbättra idrottsprestationer.

BCAA fungerar också bra med Glutamin för att uppnå en ökad muskelmassa.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...