Beta Alanine

Beta Alanin

Beta Alanin
Beta Alanine

Beta Alanin

glutenfritt gmo-fritt laktosfritt inget tillsatt mejeri sojafritt vegan vegetarianer ...
As low as 65,00 kr
SKU
BPB-BALA-0000
In stock
SKU
BPB-BALA-0000
As low as 65,00 kr
30% rabatt produkt, spendera 300+kr ANVÄND KOD: TIER1S
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
Starkt pre-workout-tillskott
Ökar musklernas karnosin-nivåer
Fördröjer träningsutmattning

Beskrivning

BULK POWDERS™ Beta-alanin är en helt ren källa till denna spännande pre workout prestationshöjare. Alanin marknadsfördes ursprungligen som det "nya kreatinet", men det har visat sig förtjäna en egen plats på marknaden, inte som ett alternativ till kreatin, utan en produkt  som snarare är ett måste i kombination med kreatin.

Beta-alanin ökar karnosin-nivåerna i musklerna och förhindrar ansamling av pH-sänkande vätejoner. Forskare anser att låga pH-nivå i musklerna orsakar trötthet. Beta-alanin förbättrar motståndet mot utmattning så att användare kan träna hårdare under längre perioder. Det har uppenbara fördelar för ett stort antal idrottare, allt ifrån styrketränare, till människor som tävlar i uthållighetskrävande idrotter.

Användare av BULK POWDERS™ Beta alanin kommer att kunna känna effekt nästan omedelbart – det ger en pirrande eller stickande känsla, som försvinner efter en kort stund och kommer att vara mindre uttalad ju längre du tar näringstillskottet. Som med alla våra produkter, kan du inte hitta Beta-alanin billigare någon annanstans. Vi föreslår att du kombinera den med L-Arginin och Druvkärnextrakt för att blanda ditt egna hemlagade pre-workout tillskott.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

Ingredienser i Beta Alanin

100 % Beta-alanin

Lämpligt för

Vegetarianer och veganer.

Allergener

Inga.

Användning

Användning

Blanda 1 skopa (cirka 4 g) Beta-alanin med 50 ml vatten eller i en pre-workout-drink. Intages 30 minuter före träningen och helst på tom mage.

På träningsfria dagar tar du 4 g tillsammans med mat för att minska den stickande känsla som Beta-alanin kan ge.

Synergi

Forskning tyder på att Beta-alanin fungerar bra med snabba kolhydrater som Vaxartad majsstärkelseDruvsocker och Maltodextrin 50:50. Vi anser också att Beta alanin och kreatin har en viss synergieffekt på varandra, så vi föreslår att man kombinerar med kreatinmonohydrat på grund av dess neutrala smak.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...