Arginine Alpha Ketoglutarate

Arginin Alfa Ketoglutarat (AAKG)

Arginin Alfa Ketoglutarat (AAKG)
Arginine Alpha Ketoglutarate

Arginin Alfa Ketoglutarat (AAKG)

glutenfritt gmo-fritt laktosfritt inget tillsatt mejeri sojafritt vegan vegetarianer ...
As low as 129,00 kr
SKU
BPB-AAKG-0000
In stock
SKU
BPB-AAKG-0000
As low as 129,00 kr
30% rabatt produkt, spendera 300+kr ANVÄND KOD: TIER1S
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
100% AAKG i ren pulverform
Överlägsen absorptionsförmåga för ökad muskeltillväxt
Populärt tillskott innan träning

Beskrivning

VAD ÄR ARGININ ALFA KETOGLUTARAT?
BULK POWDERS™ Arginin alfa ketoglutarat (förkortas ofta AAKG) är vårt mest populära arginintillskott i en högeffektiv ren pulverform för maximal effekt med högsta näringsvärde.

BULK POWDERS™ Arginin alfa ketoglutarat (AAKG) består av aminosyran arginin och består av två Arginin molekyler bundna till en Alpha-ketoglutarat molekyl.   BULK POWDERS™ Arginin alfa ketoglutarat AAKG är en högeffektiv 2:1-variant av argin som består av 2 argininmolekyler bundet till 1 alfa-ketoglutaratmolekyl, vilket ger överlägsen absorptionsförmåga jämfört med vanligt L-arginin. 

Arginin är en hjälper till med produktionen av kväveoxid, vilket gör det till ett populärt inslag i många tillskott som tas innan träning. AAKG är tas ofta som ett näringstillskott innan träning men det kan också används för att behandla njur-, lever-, mag- och tarmsjukdomar. När AAKG används vid träning så ökar det produktionen av kväveoxid i blodkärlen. Detta ger ett ökat blodflöde så att näringsämnen som protein, kolhydrater och aminosyror når de arbetande musklerna vilket inte bara främjar en ökning av muskelmassan och snabbare återhämtning efter träningen, utan också leder till en ökad muskelmassa och muskeltillväxt. 

Arginin är naturligt förekommande i kosten, och kan hittas i mejeriprodukter, kyckling och fisk.

BULK POWDERS™ Arginin alfa ketoglutarat (AAKG) är tillverkat av  100 % Arginin alfa ketoglutarat av högsta kvalitet. Du kan se produktens analysresultat direkt på denna produktsida (till höger om produktbilden) för mer information om produktens höga styrka.

FÖRDELAR MED ARGININ ALFA KETOGLUTARAT (AAKG)
• Biotillgängligt form av 100% AAKG
• Möjliggör överlägsen absorptionsförmåga
• Öka produktionen av kväveoxid och därmed muskeltillväxten
• Överlägsen styrka utan tillsatser eller färgämnen
• Populärt tillskott att inta före träning

VEM ÄR AAKG LÄMPLIG FÖR?
BULK POWDERS™ Arginin alfa ketoglutarat (AAKG) är lämpligt för de som vill öka sina träningsresultat effektivt och detta tillskott kan effektivt tas upp av kroppen innan träning tack vare dess överlägsna absorptionsförmåga.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

INGREDIENSER I ARGININ ALFAKETOGLUTARAT

100% arginin alfaketoglutarat

Näringsinnehåll per portion på 3g  per 100g
Arginin alfaketoglutarat 3g 100g

LÄMPLIG FÖR

Vegetarianer.

ALLERGENER

Inga.

Användning

Användning

Blanda 4 skopor (cirka 3 g) med 50 ml vatten eller en pre-workout-drink. Intages 30 minuter före träningen och helst på tom mage.

Om det är nödvändigt kan du ta ytterligare 1-2 portioner på andra tider när det passar dig. Under träningsfria dagar tar du 1-2 portioner på tom mage för att öka absorptionen.

Synergi

Vi föreslår att Arginine Alfaketoglutarat används med Tri-kreatin Orotate för en stark muskelbyggande kombination. Det kan också kombineras med andra pre-workout-tillskott från BULK POWDERS™ sortiment som t. ex. TaurinBeta Alanin och Ornitin Alfaketoglutarat.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...