Acai Berry Powder

Acaipulver

Acaipulver
Acai Berry Powder

Acaipulver

gmo-fritt laktosfritt inget tillsatt mejeri sojafritt vegan vegetarianer ...
As low as 29,00 kr Regular Price 99,00 kr
SKU
BPB-ABER-0000
In stock
SKU
BPB-ABER-0000
As low as 29,00 kr Regular Price 99,00 kr
UPP TILL 70% AVingen kod behövs
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
Frystorkat Acaipulver
Rik på vitaminer, mineraler & näringsämnen
Stärk immunförsvaret samt öka energinivåerna

Beskrivning

Vad är Acaipulver?
BULK POWDERS® Acaipulver är ett kraftfullt naturligt pulver baserat på acaibär. Detta acaipulver innehåller mineraler, vitaminer och näringsämnen. Du får i dig alla näringsmässiga fördelarna med acai i detta näringsrika pulver i en högeffektiv och koncentrerad mängd!

Acaibär har sitt ursprung i Amazonas där de har konsumerats i århundraden tack vare sitt höga näringsvärde och fantastiska hälsofördelar.

BULK POWDERS® Acaipulver är har frystorkats direkt från färska bär vilket garanterar att bärens höga näringsinnehåll bevaras och du får ett acaipulver i världsklass. Acaibär är mycket rika på bland annat C-vitamin och har ett högre näringsvärde än de flesta andra bär och frukter såsom tranbär, hallon, äpplen, björnbär och jordgubbar.

Acai innehåller stora mängder kalium, mangan, koppar, järn och magnesium. Dess höga näringsinnehåll gör att acai ligger högt upp på ORAC-skalan, som rankar frukter och bär efter dess näringsvärde, där de bland annat rankas högre än apelsiner.

Fördelar med acaipulver
• Mycket rikt på C-vitamin
• Frystorkade färska acaibär för att säkerställa högst näringsvärde
• Stärk immunförsvaret och öka energinivåerna
• Rik på kalium, mangan, koppar, järn och magnesium

Vem är Acaipulver lämplig för?
Rent Acaipulver är lämpligt för alla som vill tillföra extra näring och öka sitt välmående. Det är populärt bland de som vill få mer energi, öka sitt immunförsvar och stärka kroppen.

BULK POWDERS® Acaipulver har många hälsofördelar och kan även effektivt kombineras med andra hälsosamma tillskott såsom COMPLETE FRUITS™ och COMPLETE GREENS™ för att skapa din egen näringsrika smoothie. Det kan även blandas i en proteinshake för att öka näringsintaget vid träning.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

Ingredienser Acaipulver

Frystorkade Acaibär, Maltodextrin (<12%)

Lämplig för

Vegetarianer, veganer, glutenfri, laktosfri, sojafri.

Allergener

Inga

Användning

Användning

Blanda en skopa (ca 3 g) med 100 ml vatten. Alternativt kan du blanda pulvret i en valfri smoothie eller proteindryck.

Relaterade produkter

Acaipulver fungerar bra med andra typer av frukt- och grönsakspulver för att göra en egen näringsrik smoothie. Alternativt kan du tillsätta Acaipulver i en proteinsmoothie för att öka dess näringsinnehåll ytterligare.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...