Bulk Powders
Tid tills din order skickas
  • 0
  • 0
  • :
  • 0
  • 0
  • :
  • 0
  • 0
Lägst priser Spara upp till 60%
FRI FRAKT Ordrar över 500 SEK
Pålitligt Transparent, testat
Störst utbud 1200+ produkter

Möt vår ambassadör Mathilda – 3:a Sweden grand prix 2015

5
Join the conversation

Mathilda Mariam är en av våra duktiga atleter på Bulk Powders som bland annat kommit på tredjeplats på Sweden Grand Prix samt tävlat inom både bänkpress och i Fitness five.

Mathilda började sin fysiska träning redan när hon var i 10-års åldern och började då inom friidrott. Idag tävlar hon i både styrketräning (bänkpress) och bikinifitness. För fyra år sedan bestämde hon sig för att satsa på styrketräningen och tävlade i Fitness five ett år senare.

Mathilda tränar idag 5 gånger i veckan. Mathilda anser att näringsintaget är väldigt viktigt för hennes framsteg och återhämtning speciellt tätt inpå tävling.  Hon tränar till största del styrketräning och sen kör hon även en del konditionsträning så som intervaller på löpband, trappmaskin och rodd. Hon delar upp sina pass och kör ett pass bröst/axlar, samt två pass ben/rumpa per vecka, plus ett ryggpass och ett pass för axlar/mage.

2

”Mina råd till någon som ska börja träna är att börja lugnt! Gå inte från att inte träna alls till att träna flera gånger i veckan utan öka efter hand.  Sätt upp mål med din träning, både kortsiktiga och långsiktiga, och hitta träningsformer som du tycker är roliga.”

3

Följ @mathildamariam  på Instagram för mer inspiration och träningsbilder.

7

Några av Mathildas favoritprodukter som hon använder sig av i samband med sin träning är Pure Whey Protein Vanilj, BCAA mojito och jordnötssmör.

Vi är stolta över att Mathilda använder sig av våra tillskott och önskar henne stort lycka till med sin träning och på framtida tävlingar!

Comments are closed.

Relaterade kategorier

Rekommenderade produkter

Pure Whey Protein™ Vanilj 1kg

Pure Whey Protein™ Vanilj 1kg

158,00 kr

{{ product.success }}

Instant BCAA Mojito 1kg

Instant BCAA Mojito 1kg

529,00 kr

{{ product.success }}

Jordnötssmör 1 kg Smooth

Jordnötssmör 1 kg Smooth

69,00 kr

{{ product.success }}

Håll koll på nyheter och erbjudanden

{{ ppc.message }}

ANGE FÖLJANDE KOD I VARUKORGEN

{{ ppc.code }}
OK, TACK